Onze winkel

Al meer dan 30 jaar vakmanschap en persoonlijke aanpak
Sinds 1987 is Optiek Moreau een begrip in Neerpelt op het gebied van oogzorg en oogmode. Wij hebben een dynamische collectie brilmonturen, van traditioneel tot supertrendy, van minimalistisch tot zeer opvallend. Wij werken enkel met de beste glasleveranciers. Sinds 2018 zijn we Varilux Center geworden. 

Voorkant winkel Optiek Moreau  Winkel zicht van midden naar voorkant Optiek Moreau  Zicht vanuit atelier bij Optiek Moreau  atelier bij Optiek Moreau

 

Ook contactlensdragers zijn bij ons aan het juiste adres. Of het nu gaat om daglenzen, nachtlenzen, harde lenzen of zachte lenzen, je vindt ze bij Optiek Moreau. In de juiste sterkte en voor een prima prijs! En je kunt je lenzen ook online bestellen! Optiek Moreau heeft op de bovenverdieping een compleet contactlenscentrum ingericht. 
Loop maar eens binnen en ervaar het zelf.

MORE eyes, MORE choice, MORE advice
MORE! @Optiek MOREAU!

 

Uw meetmoment

Met onze geavanceerde meetapparatuur meten we precies in hoeverre je ogen afwijken. Afhankelijk van de afwijking slijpen wij de glazen exact op maat. je wilt natuurlijk geen hinderlijke overgangen of reflecties. Optiek Moreau houdt rekening met al deze factoren en geeft je het beste advies. Om maatwerk te kunnen leveren, gebruiken we video- en computerapparatuur voor het 3D opmeten van je bril op je gezicht.
 
 
Meetruimte boven voor oogzorg        

 

Ons team

Lizzy Moreau, oprichtster van Optiek Moreau, heeft een passie voor het maken van mooie brillen en is specialist op gebied van oogmeting en contactlensaanpassing. Ronald Brokx is afgestudeerd als optometrist en heeft een jarenlange ervaring opgedaan bij verschillende contactlenscentra in Nederland. Inge Theuwis is jarenlang gedreven door haar passie voor brillen. Zij geeft deskundige en persoonlijke toelichting bij het kiezen van de juiste soort brillenglazen. Maak een afspraak voor een uitgebreid oogonderzoek. 
 
                    Lizzy Moreau, Ronald Brokx, Inge Theuwis